Du er her: Forside / Nyheter / KUL Sommer 2022

KUL Sommer 2022

Nå kan du melde deg på KUL Sommer 2022

KUL Sommer er vårt sommerprogram bestående av unike opplevelser og aktiviteter. KUL Sommer er for barn og unge i aldersgruppen 1. klasse til og med 18år (skoleåret 21/22) som er bosatt i Meløy kommune. 

I motsettning til tidligere år er det IKKE "først-til-mølla", men ved stor pågang trekker vi lodd om plassene. Dette for å gi alle barn og unge like vilkår for å melde seg på. Det er mulig å melde seg på flere sommeraktiviteter ved å prioritere ønskene sine i påmeldingsskjemaet. Er pågangen stor blir det loddtrekning om plassene og her vil prioriteringslistene bli gjeldende. Du er med andre ord ikke sikret plass selv om du har meldt deg på først og innen fristen. Påmeldingen er likevel bindende. Foresatt vil få beskjed om hvilken sommeraktivitet barnet/ungdommen har fått plass på snarest etter påmeldingsfristen er gått ut.

Ativitetene har en lav egenandel, og ved behov for friplass kan du kontakte kulturkontoret.

Påmeldingsfristen er 7. juni og skjer via våre elektroniske påmeldingsskjemaer.
Klikk her for å lese mer om årets aktiviteter og for påmeldingsskjemaer. Bemærk at det er ulike påmeldingsskjemaer til hver aldersgruppe.

I tilfelle uhell, er det viktig at deltakerne har egen ulykkesforsikring. Vi ønsker at alle barn og unge, uansett forutsetninger, skal ha mulighet for å delta. Vi anbefaler at barn og unge med spesielle behov og som trenger en ekstra voksen, har en med seg på de aktivitetene dette er mulig. Kontakt oss gjerne for å avklare behovet for dette.

Velkommen til årets KUL Sommer. Vi gleder oss til mange artige timer i lag.

Publisert: 13.05.2022

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?