Du er her: Forside / Nyheter / Kul Sommer2021

Vi går imot en gøyal og innholdsrik sommer for barn og unge i Meløy kommune

Sommeren 2021 blir ekstra spennende for barn og unge

Hva kan bidra til å gi barn og unge en god sommer? Vi tror at nye opplevelser, mestring og sosiale aktiviteter er svaret og i år har vi fått en unik mulighet til å gjøre sommeren enda bedre for veldig mange barn og unge. Dette skyldes at Meløy kommune har mottatt tilskudd pålydende 696.300 kroner fra Utdanningsdirektoratet til å utvikle nye og eksisterende sommerskoler til kommunens barn og unge – og all deltakelse vil være gratis!

Kulturkontoret har fått hovedansvaret for å utvikle tilbudene og vi har valgt å kalle konseptet KUL SOMMER, og er en videreutvikling av fjorårets Kul Sommer. KUL SOMMERs målsetting er at det skal være varierte, lærerike og gøyale aktiviteter for alle skoleelever.

De ulike aktivitetene vil organiseres som små sommerskoler som går over tre til fem dager, på ulike steder i kommunen. Hver enkelt sommerskole vil ha et unikt program og foresatte må melde barna på ønsket sommerskole. I hovedsak vil konseptet KUL SOMMER, med de mange små sommerskolene, foregå i ukene 25,26, 31, 32 og 33. Programmet er under utvikling og vil være klart 1. juni. Gjennom mai måned vil Meløy kommunens befolkning kunne følge med på facebook og Instagram etter hvert som vi slipper informasjon om de ulike sommerskolene. Mai måned blir med andre ord en spennende måned – følg med!

I begynnelsen av juni vil alle barn motta KUL SOMMER-brosjyre på skolen. I brosjyren vil man finne informasjon om alle sommerskolene, samt info om påmelding.

Det er et mål at alle barn og unge, uansett forutsetninger, skal ha mulighet til å delta på KUL SOMMER. Vi ber dere derfor ta kontakt med oss dersom det er behov for ekstra tilrettelegging, og gjerne på et tidlig tidspunkt. Vi vil gjøre vårt beste for å imøtekomme deres behov slik at alle barn og unge skal ha et tilbud i sommer.

Vi gleder oss stort og har virkelig troen på at sommeren 2021 kan bli fantastisk for barn og unge.

Kulturkontoret

Publisert: 23.04.2021