Du er her: Forside / Nyheter / Kulturmidler 2020

Kulturmidler 2020

Frist for å søke kulturmidler 2020 er 15. mars.

Lag og foreninger som ønsker å søke kulturmidler for 2020 må sende søknad innen 15. mars 2020.

• Søknaden sendes elektronisk – husk nødvendige vedlegg som årsmelding, regnskap og medlemslister.
  • De som søker tilskudd til bygdekinoen må legge med rapport fra Bygdekinoen for 2019.
  • For de som søker tilskudd til bygdahus skal egenoversikt over betalt strøm, kommunale avgifter og forsikring vedlegges søknaden.
  • Søknadsskjema og retningslinjer (nye retningslinjer fra 2019). Vi gjør spesielt oppmerksom på at det er mulig å søke prosjektstøtte til ulike tiltak.

Har du spørsmål om ordningen kan du kontakte avdelingsleder kultur og folkehelse Grete Høgmo Stenersen på tlf. 75 71 00 00 eller mail grete.stenersen@meloy.kommune.no

Sist endret: 04.02.2020