Du er her: Forside / Nyheter / Kulturmidler

Kulturmidler

15. mars er fristen for å søke kulturmidler 2019.

Lag og foreninger som ønsker å søke kulturmidler for 2019 må sende søknad innen 15. mars 2019.

• Søknaden sendes elektronisk – husk nødvendige vedlegg som årsmelding, regnskap og medlemslister.
  • De som søker tilskudd til bygdekinoen må legge med rapport fra Bygdekinoen for 2017.
  • For de som søker tilskudd til bygdahus skal egenoversikt over betalt strøm, kommunale avgifter og forsikring vedlegges søknaden.
  • Søknadsskjema og retningslinjer (nye retningslinjer fra 2019). Vi gjør spesielt oppmerksom på at det er mulig å søke prosjektstøtte til ulike tiltak.

Har du spørsmål om ordningen kan du kontakte fagleder kultur Grete Høgmo Stenersen på tlf. 75 71 00 00 eller mail grete.stenersen@meloy.kommune.no

Sist endret: 23.01.2019