Du er her: Forside / Nyheter / Kursoppstart helsefagarbeidere

Oppstart av utdanning gjennom kurs for praksiskandidater.

Mandag 16. oktober var det kursoppstart for 15 praksiskandidater i Meløy kommune. Kursene er en del av utdanningen til praksiskandidatene, på veien til å ta fagbrev som helsefagarbeider.

Som en del av rekrutteringsstrategien, legger Meløy kommunen til rette for at flere ansatte i kommunen gis muligheten til å ta fagbrev i helsefagarbeiderfaget. 

Kommunen har inngått et samarbeid med Kompetansepilot Salten (Nordland fylkeskommune), der Kompetansepilot Salten starter opp kurs for praksiskandidater. Opplæringen retter seg mot voksne som ønsker å utdanne seg til helsefagarbeider, der kurset kandidatene gjennomfører gir dem grunnlag for å kunne gå opp til den teoretiske tverrfaglige eksamen. Ved bestått teoretisk eksamen og med godkjent dokumentasjon for 5 års relevant arbeidspraksis ,vil kandidatene kunne melde deg opp til den praktiske fagprøven for å ta sitt fagbrev.

Meløy kommune er veldig stolt av at 15 medarbeidere har valgt å starte på sin utdanning som helsefagarbeider, og ønsker de all mulig lykke til med det videre opplæringsløpet.

Publisert: 17.10.2023

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?