Du er her: Forside / Nyheter / Ladestasjon i Glomfjord

Samarbeid om etablering av ladestasjon i Glomfjord

Samarbeid om etablering og drift av ladestasjon for elbiler i Glomfjord sentrum.

Meløy kommune og Glomfjord grendelag har samarbeidet godt med etablering og drift av en ladestasjon for elbiler i Glomfjord sentrum. I dag ble avtale om forvaltning, drift og vedlikehold av ladestasjonen signert av ordfører og leder for Glomfjord grendelag. Grendelaget skal administrere og vedlikeholde ladestasjonen, og de skal disponere inntektene fra ladestasjonen etter at alle utgifter er betalt.

Ladestasjonen er bestilt og kommet til Glomfjord. Det gjenstår trekking av kabler og montering, og dette vil bli gjort etter ferien. Ladestasjonen vil komme i bruk i løpet av august/september 2019. Vi gleder oss over at Meløy kommune får sin aller første offentlige ladestasjon for elbiler, og ønsker Glomfjord grendelag lykke til med driften av ladestasjonen fremover.

Sist endret: 01.07.2019