Du er her: Forside / Nyheter / Lærling i Meløy kommune

Bli lærling i Meløy kommune

Meløy kommune søker nå etter lærlinger innenfor flere ulike fag.

Meløy kommune har i dag vedtak om å ta inn 35 lærlinger innen flere forskjellige fag, og er med det en av de kommunene i Nordland som har flest antall lærlinger i forhold til innbyggere.

Vi har lang erfaring med lærlinger, og alle våre fagledere og instruktører har godkjent utdanning for å inneha rollen.

Vi søker nå etter lærlinger innenfor følgende fag:

Meløy kommune har høyt fokus på folkehelsearbeid og vi ønsker at lærlingene skal trives både på jobb og i fritiden. I Meløy finner du et bredt utvalg av fritidstilbud og ulike lag og foreninger som gjerne tar imot nye medlemmer.

Her finner du en oversikt over våre fritidstilbud

Send oss gjerne en søknad dersom du ønsker å være lærling i Meløy kommune. Ta også gjerne kontakt med oss dersom du skulle ønske læreplass innen andre fag enn de som er nevnt ovenfor.

Spørsmål kan rettes til:

Lærlingekoordinator Gry Berit Alveness