Du er her: Forside / Nyheter / Massetesting av elever og ansatte

Anbefaler testing før oppstart

Meløy kommune tilbyr, og anbefaler skoleelever og ansatte i barnehage, grunnskole og videregående skole å ta en koronatest (selvtest) før oppstart etter nyttår.

Meløy kommune oppfordrer til testing

Meløy kommune oppfordrer alle skoleelever og ansatte i Meløyskolen og Meløybarnehagene om å gjennomføre en selvtest før oppstart etter juleferien.

Dette med bakgrunn i de nasjonale føringene og en faglig vurdering basert på den lokale smittesituasjonen i Meløy før jul, og gjennom jula.

Anbefalingen gjelder alle skolebarn fra 1-10. klasse, elever i videregående skole, samt ansatte i barnehager og skoler.

Vi gjør oppmerksom på at barnehagebarn ikke skal testes.

Målet er å få testet så mange som mulig slik at vi avdekker og avgrenser eventuell koronasmitte etter juleferien.

Utlevering av selvtester

For å kunne gjennomføre testingen tilbyr Meløy kommune selvtester til alle skoleelever og ansatte før skolestart.

Det vil bli utlevert selvtester ved alle skolene mandag 3. januar.

Foreldre og foresatte vil få egen melding på Visma fra hver skole om når og hvor testene kan hentes. Det blir utlevert 1 stk. selvtest per elev/ ansatt.

Publisert: 31.12.2021