Du er her: Forside / Nyheter / Meløy kommune har ansatt ny kommunalsjef

Tiltrer som ny kommunalsjef

Connie Slettan Olsen tiltrer som kommunalsjef for Kommunikasjon, digitalisering og fellestjenester i Meløy kommune.

Connie Slettan Olsen har takket ja til stilling som kommunalsjef for Kommunikasjon, digitalisering og fellestjenester i Meløy kommune.

Hun kommer fra stilling som kommunikasjonssjef i Rana kommune. Olsen har arbeidet i Meløy kommune tidligere som kommunikasjonsrådgiver og vært en del av strategisk ledelse i kommunen i mange år.

Hun tiltrer stillingen 1. august 2021.

Connie S Olsen erstatter Kristin E. Holdal som går fra assisterende kommunedirektør med ansvar for stab og støtte, og over i en annen stilling i kommunen.

- Det har vært en spennende rekrutteringsprosess hvor vi satt igjen med til to svært dyktige kandidater til slutt, og vi er svært fornøyd med at  Connie S. Olsen har takket ja til tilbudet og kommer tilbake til kommunen, sier kommunedirektør Adelheid Kristiansen.

Publisert: 29.04.2021