Du er her: Forside / Nyheter / Merkedag for hverdagsrehabilitering

Mandag 18. juli ble en merkedag for hverdagsrehabilitering i Meløy kommune.

Da startet nemlig Ergo- og fysioterapitjenesten med utprøving av hverdagsrehabilitering på Bolga - delvis via Teams.

- Vi prøver ut en ordning hvor vi sammen med hjemmetjenesten på øya kartlegger pasienten. Vi reiser ut og gjennomfører testene vi skal. Utfra det planlegger vi sammen med pasienten oppfølgingen med tiltakene som passer den enkelte. Ved hjelp av hjemmetjenesten som administrerer ett nettbrett følger vi så opp med treningsveiledning via Teams, i tillegg til eventuell uteaktivitet som hjemmetjenesten utfører. Vi håper at vi etter hvert kan tilby denne tjensten, som vi anser som en viktig tjeneste for hjemmeboende eldre, til store deler av kommunen, sier fysioterapeut Torunn Grimstad ved Ergo- og fysioterapitjenesten i Meløy kommune.

Den nye type tjenesteleveranse vil kunne bidra til at alle som ønsker det skal kunne bo lengst mulig hjemme på en god måte.

Publisert: 19.07.2022