Du er her: Forside / Nyheter / Midler til stedsutvikling

Midler til stedsutvikling

Meløy kommune får 800.000 kroner til utvikling av Ørnes sentrum.

Det var i februar kommunen søkte Nordland fylkeskommune om tilskudd til å utvikle sentrumsområdet på Ørnes i forbindelse med etablering av kjøpesenter.

Kommunens målsetting med tiltaket er å skape attraktive byrom som legger til rette for allmenn ferdsel, utflukter, service og handel, uteservering, lek og rekreasjon, samt turisme. Det skal utvikles omgivelser med gode og varierte kvaliteter, som er lett tilgjengelige for allmennheten og binder de ulike delene av sentrum sammen til en helhet.

Området skal utvikles til et regionalt senter som er attraktivt for besøkende via båt og fylkesvei 17.

Onsdag 11. juli besøkte gruppeleder for Nordland AP Bjørnar Skjæran, fylkesvaraordfører Arve Knudsen og gruppeleder SV Marius Jøsevold ordføreren for å overbringe gladnyheten om at Meløy er en av fire prosjekter som får midler til stedsutvikling i år.

Sist endret: 12.07.2018