Du er her: Forside / Nyheter / Midler til uteområdet Enga skole

Millioner til Enga skole

HURRA! Enga skole er tildelt 2 millioner

Enga skole har fått 2 millioner fra spillemidlene til etablering av en folkehelsepark ved Enga skole. Tilskuddet vil gjøre det mulig å realisere en utvikling i uteområdet i tråd med elevenes ønsker. Området blir en aktivitetsarena for hele bygda og for besøkende. Kommunen, lag, foreninger og næringslivet må jobbe sammen for å realisere prosjektet. Det vil kreve dugnadsinnsats og mer midler i tillegg til de midlene som Kulturdepartemenet har tildelt skolen.

Ordfører Sigurd Stormo presenterte den gode nyheten den 6. februar da skolen hadde sin markering som helsefremmende skole. På bildet er noen av elevene som har deltatt i arbeidsgruppen for prosjektet.

Enga skole har vært med i Nærmiljøprosjektet til Helsedirektoratet. I Meløy har vi kalt prosjektet Barn og unges stemme. Det er gjennom arbeidet i dette prosjektet elevene har planlagt en utvikling av uteområdet og søkt Kulturdepartementet om midler til nyskapende aktivitetsarena. Her finner du planene for området. Vi har fått midler til å uvikle området bak skolen og området ved gymsalen.

Sist endret: 17.06.2019

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?