Du er her: Forside / Nyheter / Midnattsolrittet

Midnattsolrittet 2019

Vil du sykle Midnattsolrittet? Vi har 20 gratisplasser å tilby.

Meløy kommune har inngått sponsoravtale med Midnattsolrittet. I år er langdistansen i Midnattsolrittet lagt til strekningen Glomfjord - Bodø og heter "Meløyrittet".  Meløy kommune ønsker å være med på denne sykkelfesten 15. juni. Vi vil i samarbeid med lag og foreninger skape liv og røre i Meløy denne dagen. Arrangement er under planlegging både i Glomfjord og på Ørnes - følg med!
Har du eller din forening en god idè til en aktivitet dere kan bidra med, ta gjerne kontakt med:

• Marlene Blomstereng Karlsen på tlf. 75 71 07 98
  • Grete Høgmo Stenersen på tlf. 75 71 07 95

Gratisplasser
Sykling er en flott mosjonsform, og Midnattsolrittet har mange distanser å velge mellom. Du trenger ikke være topp syklist for å sykle noen av de kortere distansene. Vi oppfordrer folk i Meløy til å gå sammen, få med venner og kolleger og meld dere på denne sykkelfesten.
Vi tilbyr 20 gratisplasser uansett distanse. Har du lyst på en slik plass?
Meld deg til Servicetorget tlf. 75 71 00 00 innen 20. mai.
Blir det større interesse enn plasser foretar vi loddtrekning. Har du allerede meldt deg på kan vi ikke refundere påmeldingsavgiften.

Sist endret: 15.04.2019