Du er her: Forside / Nyheter / Godt arbeid skal bli enda bedre

Godt arbeid skal bli enda bedre

Det blir nå satt ned arbeidsgrupper for å se på ombygging og utvikling av Vall sykehjem.

Rådmann Adelheid Kristiansen og konstituert kommunalsjef Stein Laastad følger opp kommunestyrets vedtak i budsjettet og starter arbeidet med Vall sykehjem. En arbeidsgruppe settes nå ned med ansatte fra både Vall sykehjem, hjemmetjenesten og bofellesskapene vi har i sør, i forbindelse med ombygging og utvikling av Vall sykehjem. 

Rundtur i sør

I dag har rådmannen vært rundt og sett på ulike bygg og snakket med ansatte på hjemmetjenesten Sør, bofellesskap på Halsa og Enga, Vall legekontor, barneboligene på Enga og Vall sykehjem. 

-Tidligere har jeg sett mye fra utsiden når jeg har fartet rundt i sørbygda, nå var det godt å komme inn og snakke med de mange ansatte vi har i tjenesten her. Det er mye godt arbeid som gjøres, og som skal utvikles videre når arbeidsgruppen nå kommer i gang. 

Vil samarbeide mer

Rådmannen rakk også en tur innom Nordtun. 

I et møte mellom Nordtun og Meløy kommune for kort tid siden ble en rekke samarbeidsområder diskutert. Nå kommer Nordtun til kommunens ledelse 7. oktober for å presentere kompetansen Nordtun har og diskutere videre mulighetene for samarbeid. Det er viktig når vi nå igangsetter arbeidsgrupper innen helse og velferd i Sørbygda i forbindelse med ombygging og utvikling på Vall sykehjem.

 

Rådmann Adelheid Kristiansen hadde med seg blomster til Sverre Monsen, en liten oppmerksomhet for vel utført arbeid i en krevende tid. 

 Tone og basen til hjemmetjenesten på Halsa.

Fornøyde ansatte i nyoppusset bolig i bofellesskapet på Engavågen. 

 

Sist endret: 07.09.2019

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?