Du er her: Forside / Nyheter / Nå åpner skolene

Nå åpner skolene

Mandag og tirsdag neste uke åpnes skolene for 5-10. trinn.

Regjeringen publiserte i går en rekke endringer av tiltakene som har preget samfunnet siden 12. mars. Skolene kan nå åpne, og det er gjort endringer i smittevernveiledere som gjør at vi kan drive skolene noenlunde slik vi har gjort tidligere. Skolene jobber nå med å klargjøre klasserom og undervisningsmateriell. De gleder seg stort til å kunne ta imot barna igjen.

Ulik dato for åpning

Skolene i Meløy vil åpne litt forskjellig. Alle barna i skolene på Bolga, Meløya, Halsa, Spildra og Ørnes kan møte til vanlig tid på mandag 11. mai.

Barna i 5. – 7. på Reipå skole, og 5. – 10. på Glomfjord og Enga skole møter til undervisning på skolen på tirsdag 12. mai. For disse vil det bli hjemmeundervisning på mandag.

En litt annerledes skolehverdag

Skolehverdagen blir annerledes i tiden som kommer. Det vil være fortsatt være begrensninger både for barna og for de voksne. Vi vil opprettholde fokus på smittevern og jobbe etter de føringene som regjeringen har lagt for oss. Alle barn og foresatte skal være trygg på at skolene gjør sitt ytterste for å ivareta barna og skape gode trygge rammer for dem.

Noen skoler vil ha tilnærmet ordinær drift. Andre må gjøre tilpasninger og tilrettelegge en noe annerledes drift. Foresatte vil få direkte beskjed fra den enkelte skole om hvordan dette blir for deres barn. 

Skoleskyss vil gå som normalt. 

Vi ber om at spørsmål rettes til den enkelte skole. 

 

Publisert: 08.05.2020

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?