Du er her: Forside / Nyheter / Nedjustert TISK fra 27. september

Nedjustert TISK fra 27. september

Regjeringen innfører nedjustert TISK i kommunene fra mandag 27. september.

Regjeringen har besluttet å innføre nedjustert TISK i kommunene fra mandag 27. september. Det innebærer at færre må gå i karantene, og at kommunene i mindre grad skal drive med smittesporing.

TISK er en forkortelse for testing, isolering, smittesporing og karantene. Dette er tiltak som sette i gang når noen har fått påvist smitte.

Her leser du mer om TISK (fhi.no)

Regjeringen legger opp til at nedjustert TISK skal videreføres i en overgangsperiode på om lag fire uker når det etter hvert blir aktuelt å gå over til «En normal hverdag med økt beredskap»

Pressemeldingen "Innfører nedjustert TISK i kommunene" fra regjeringen.no leser du her.

Vi vil komme tilbake med mer informasjon om hva dette betyr for innbyggerne i Meløy som får påvist smitte, eller blir sett på som nærkontakter.

Publisert: 23.09.2021