Du er her: Forside / Nyheter / Ny regulering Glomfjord industripark

Reguleringsplan for Glomfjord industripark er nå ute på høring.

Norconsult har på vegne av Yara Glomfjord utarbeidet ny reguleringplan for Glomfjord industripark i to alternativer. Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for ny næringsvirksomhet ved utvidelse av eksisterende industripark og gjennom økt fortetting innenfor dagens industriområde.

Høringsdokumenter:

1. Høringsbrev fra Meløy kommune
  2. Reguleringsplankart - alternativ 1
  3. Reguleringsplankart - alternativ 2
  4. Reguleringsbestemmelser - alternativ 1
  5. Reguleringsbestemmelser - alternativ 2
  6. Planbeskrivelse

Øvrige høringsdokumenter finner du i kommunens planregister: https://webhotel3.gisline.no/Webplan_1837/gl_planarkiv.aspx?planid=2020002

Ta kontakt med servicetorget på tlf. 75 71 00 00 hvis du ønsker å få plandokumentene tilsendt.

Har du synspunkter på den nye reguleringsplanen for Glomfjord industripark? Send dine innspill til Meløy kommune, Gammelveien 5, 8150 Ørnes eller til postmottak@meloy.kommune.no innen 4. februar 2022.

Publisert: 16.12.2021