Du er her: Forside / Nyheter / Ny TellTur-konkurranse "Vintertrivsel i Meløy"

Vintertrivsel i Meløy

Ny TellTur-konkurranse "Vintertrivsel i Meløy"

Det er viktig for fysisk og psykisk helse å komme seg ut i vinterhalvåret. Særlig i år med koronaepidemien ønsker kommunen å motivere til bruk av naturen - gjerne i fellesskap, men husk god avstand.

Vi ser at vi i løpet av 2020 har fått mange nye TellTur-brukere. Vi håper dere også vil være med oss på tur i vinter. Derfor har vi opprettet en ny TellTur-konkurranse som vi har kalt «Vintertrivsel i Meløy».

Alle TellTurmål i Meløy er med i konkurransen. Husk at du går turene på eget ansvar og ta hensyn til vær- og føreforhold. Jo flere turer du går i konkurranseperioden, jo større er sjansen for å vinne premier. Du kan gå den samme turen mange ganger.
1. premien er et universalgavekort på 3000 kr. I tillegg har vi mange fine premier som består av diverse friluftsutstyr.

Deltakelse i konkurransen registreres på telltur.no under fanen konkurranser og Salten friluftsråd. Velg «Vintertrivsel i Meløy», registrer deg som bruker om du ikke allerede er det fra før, og meld deg på. Turene registrerer du via appen "Norgeskart friluftsliv" eller manuelt via TellTur.no

Konkurransen gjelder fra 15. november 2020 til 15. april 2021.

Vi ønsker alle god tur.

Publisert: 11.11.2020

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?