Du er her: Forside / Nyheter / Ny uteavdeling ved Vall barnehage

Ny uteavdeling ved Vall barnehage

Kommunestyret vedtok i dag å bygge ny uteavdeling ved Vall barnehage.

t samlet kommunestyre vedtok i dag torsdag 10. juni å bygge en ny uteavdeling/ paviljong ved Vall barnehage.

Det ble i kommunestyret i februar i år redegjort for behovet for utvidelse av Vall barnehage. Etter en behovsgjennomgang med personalet er det nå planlagt å bygge en uteavdeling med plass til 18 barn over 3 år, med oppdeling i to baser.

Anbudet har vært ute som totalentreprise med forhandling.

Uteavdelingen blir plassert på en del av eksisterende uteareal med godt utsyn mot lekeplassen. Bygget har fått et spennende uttrykk, og inneholder oppholdsrom, kjøkken, garderober og toalett. Store skyvedører i oppholdsrommene leder ut til en overbygd terrasse med bålplass, og sørger for mye lys og god kontakt mellom ute og innemiljø.

I forbindelse med utvidelsen vil det også bli en utvidelse av parkeringsarealet.

Forventet byggestart er sommeren 2021 med håp om ferdigstillelse rundt nyttår.

Publisert: 10.06.2021