Du er her: Forside / Nyheter / Nytt smittetilfelle i Meløy

En deltaker på Meløyseminaret 10. november har lørdag 13. november testet positivt for Covid-19.

Vedkommende, som bor i Meløy, er fullvaksinert. Smittesporingen viser at vedkommende ble smittet før seminaret, og da i en annen kommune med høyt smittetrykk.

Blir kontaktet
Lørdag ettermiddag jobber arrangøren av Meløyseminaret, Meløy Næringsforum, med å kontakte alle som deltok på seminaret og videreformidle anbefalinger fra kommunelegen.

Hurtigtest
Kommunelegen i Meløy ber deg som har deltatt på Meløyseminaret om å bruke hurtigtest de neste syv dagene. Dersom testen er negativ kan du leve som normalt. Skulle du bli syk må du holde seg hjemme. Ved positiv test setter du deg seg selv i isolasjon og tar kontakt med legekontor for å få tatt en PCR-test.

Trenger du hurtigtest?
Ta kontakt med legevakten lørdag 13. november fram til kl. 20.00 eller søndag 14. november mellom klokken 12.00 - 15.00 hvis du trenger hurtigtest. Legevakten holder til ved Meløy helse- og velferdssenter på Ørnes. Inngang på baksiden av bygget.

Publisert: 13.11.2021