Du er her: Forside / Nyheter / Ønsker du å framskynde dose to av koronavaksinen?

Nå kan du framskynde dose 2

Nå kan du selv framskynde dose 2 av koronavaksinen.

Dette så fremst det er gått minimum 3 uker siden du fikk din første dose.

Studier viser at nivåene av beskytende antistoffer vil være noe høyere dersom du har et intervall på 6 uker eller mer mellom første og andre dose. Lengden på intervallet må derfor veies opp mot behovet for rask beskyttelse.

Slik bestiller du dose 2 via den digitale helseboka

1. Gå inn på www.helseboka.no
  2. Trykk "logg inn-privatperson" og du blir videreført til helseboka.app
  3. Velg «flytte time»
  4. Skriv inn «Meløy kommune» som din kommune
  5. Du blir nå bedt om å logge deg inn i Helseboka. Her kan du bruke BankID på mobil.
  6. Trykk på «Kalender»
  7. Velg timen du ønsker å flytte og trykk på «flytt time»
  8. Nå kan du flytte time ut fra tidsintervall og ledige timer

Slik bestiller du dose 2 via koronavaksinasjonstelefonen

Dersom du ikke har anledning til å bytte time via den digitale helseboka, kan du bytte time ved å ringe koronavaksinasjonstelefonen på 911 87 521.

Vaksinasjonsteamet vil du flytte timen din, og sender deg en SMS med det nye tidspunktet. Du må huske å følge med på SMS og gi beskjed tilbake til vaksinasjonsteamet dersom den nye timen ikke passer.

God vaksinasjon!

Publisert: 23.08.2021