Du er her: Forside / Nyheter / Ønsker ungdomsmedvirkning

Kulturkontoret inviterer ungdom til å skape aktiviteter for ungdom.

Meløy kommune har nå startet arbeidet for å etablere en medvirkningsgruppe for ungdom. 

Medvirkning er viktig for alle aldersgrupper, også for ungdom. Gjennom arbeidet ønsker vi å utvikle gode strukturer som sikrer reell ungdomsmedvirkning og et samarbeid mellom ungdom fra ulike steder i Meløy. 

Målet er å skape gode tilbud og et godt oppvekstmiljø for undom. Ungdommene skal selv bidra til å utvikle nye, og styrke eksisterende møteplasser og aktiviteter for ungdom i Meløy. Det er ungdom selv som vet best hva ungdom vil ha. 

Medvirkningsgruppen skal bidra både til å planlegge og gjennomføre aktivitetene, samt delta i søknadsskriving. Satsningen sees i sammenheng med UNG2024 som er ungdomsprosjektet i Bodø 2024. 

Gjennom satsningen ønsker vi at ungdom skal få eierskap til sin egen fritid, og at de skal kjenne på mestring gjennom trygge rammer og god oppfølging. De vil bli kjent med andre ungdommer, bli inspirert av hverandre og få erfaring som er god å ha med seg videre. 

Arbeidet er ledet av barne- og ungdomskonsulent Inger Anne Gjermundrød ved avdelingen for kultur og folkehelse i Meløy kommune. 

Ungdom som ønsker å være med i medvirkningsgruppen, kan melde seg på her:

Meld meg på

Spørsmål og andre henvendelser kan rettes til avdelingen for kultur og folkehelse ved Inger Anne Gjermundrød.

Epost: gjeing2@meloy.kommune.no
Telefon: 476 27 041

Publisert: 01.09.2023

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?