Du er her: Forside / Nyheter / Operapub

Operapub

Nå inviterer vi til Operapub med Ketil Hugaas, John Kristian Karlsen og Arctimus trio.

Sted: Ørnes hotell 
Tid: tirsdag 2. april kl. 20.30 - dørene åpner kl. 19.30
Bill.: kr. 200 kjøpes i døra, på Servicetorget tlf. 75 71 00 00 eller på www.ebillett.no.

I 2015 lanserte Kultur i Troms produksjonen ”Operapub med Arctimus trio”. Konseptet er enkelt: finnes det en pub, restaurant eller annet lokale på bygda di der folk kan ha det hyggelig med litt mat og drikke, så kommer tre musikere og to sangere og underholder med klassisk musikk og sang. Slik gjør Landsdelsmusikerne i Nord-Norge musikk av høy kvalitet tilgjengelig for folket, der folket bor, i en mer avslappet og sosial setting enn en vanlig konsertsal.

Arctimus trio, basert i Harstad, består av Erika Toth, Runa Bergsmo og Ann-Sofie Godø. Alle tre har lang fartstid som Landsdelsmusikere i Nord-Norge. De tre damene og deres solister er kjent for å være gode på mer enn musisering; de har underholdning i blodet, og det tar ikke mange minutter før latteren sitter løst.

De to sangerne har sterk lokal tilknytning. John Kristian Bjørnstad Karlsen er distriktsmusiker i Sørfold; denne turneen er en del av en felles 40-årsmarkering av Landsdelsmusikerne i Nord-Norge og Distriktsmusikerne i Sørfold.
Ketil Hugaas er fra Sulitjelma; etter en lang karriere i Den norske opera er han nå kultursjef i Fauske.

Programmet på denne turneen har fått spesielt gode tilbakemeldinger både for solistenes vokale prestasjoner og de nydelige arrangementene som Arctimus trio spiller. Publikum vil sikkert kjenne igjen mange av sangene – men noen av dem har man garantert aldri hørt fremført slik som de gjør. Blant annet vil vi få høre om hva som kan skje hjemme «mens mannen var ut’ efter øl…» i en vise bearbeidet av Per Hjort Albertsen og videre arrangert  av Ketil Hugaas.

 

Med:
Erika Toth, fiolin
Runa Bergsmo, cello
Ann-Sofie Godø, piano
Ketil Hugaas, bass
John Kristian Karlsen, tenor

En produksjon fra Kultur i Troms i samarbeid med Sørfold kommune.

Sist endret: 17.06.2019

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?