Du er her: Forside / Nyheter / Opplevelsesdag for personer med funksjonsnedsettelse

Velkommen til opplevelsesdag

Opplevelsesdag for personer med funksjonsnedsettelser, 4. august hos Feskarbonden på Nyheim Gård

Meløy kommune og Medvind Assistanse inviterer personer med funksjonsnedsettelser til opplevelsesdag, torsdag 4. august på Nyheim gård, Reipå. Gården er lett tilgjengelig og en godt egnet arena for alle. Det er lagt opp til flere aktiviteter i løpet av dagen som kan tilpasses til deltakerne. Tilbudet er gratis og alt av utstyr vil være tilgjengelig på gården.

Opplevelsesdagen vil by på følgende aktiviteter:

Riding på hest – Rideturene kan tilpasses hver enkelt. Tilbudet er åpent kl. 12.00-15.00. Gøy på gården er inkludert.

Tur med hest-og-kjerre – For dem som ikke kan, eller ikke har lyst til å sitte på hest. Det er flotte gårdsveier rundt Nyheim Gård, så her vil deltakerne få en artig tur og historier underveis. Tilbudet er åpent kl. 12.00-15.00. Gøy på gården er inkludert.

Tilrettelagt ridning på hest for utviklingshemmede – Rideturene kan tilpasses hver enkelt. Tilbudet er åpent kl. 12.00-15.00.

Tur med hest-og-kjerre for utviklingshemmede – For dem som ikke kan, eller ikke har lyst til å sitte på hest. Det er flotte gårdsveier rundt Nyheim Gård, så her vil deltakerne få en artig tur og historier underveis. Tilbudet er åpent kl. 12.00-15.00. Gøy på gården er inkludert.

Båttur med fisking – Feskarbonden Bjørn har egen båt der det også er mulig å ta med deltakere med funksjonsnedsettelser. Det er for eksempel plass til 2 rullestoler + 2 andre samtidig, eller 5-6 deltakere som ale er førlige. Vi sørger for redningsvester og fiskeutstyr. Denne aktiviteten er med værforbehold. Tilbudet er åpent kl. 12.00-15.00.

BBQ-grilling – Åpent for alle, både deltakere og ledsagere. Bjørn og Kari inviterer til grilling på gården kl. 15.00-17.00. Vi stiller med grillmat og drikke. På menyen står elgburger, fiskeburger, pølser, med mer. Husk å oppgi eventuelle matallergier i påmeldingsskjemaet.

Vi har bestilt finvær, men skulle det bli dårlig kan aktivitetene med hest flyttes inn i ridehallen.

For å få oversikt over dagen, ber vi deg fylle ut påmeldingsskjemaet. Påmeldingsskjema

Lyst å skrive ut plakat for arrangementet. Last den ned her.

Dersom du har spørsmål, kan du kontakte Andreas Eik fra Medvind Assistanse på telefon 476 18 061.

Velkommen. Vi gleder oss til en artig dag hos Feskarbonden

Publisert: 19.07.2022

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?