Du er her: Forside / Nyheter / Oppstart av turn

Turn i Meløy

Oppstart av turntilbud i Meløy kommune

Etterspørselen på turn for barn er stor her i Meløy kommune. Vi ønsker å hjelpe til med å starte opp turntilbud i form av å koordinere og betale trenerkurs for nye trenere. Vi har allerede vært i kontakt med B&OI turn i Bodø og avventer kursdatoer for høsten.

Første steg i planleggingen av et turntilbud er å finne frivillige som har lyst å ta treneransvaret. Dette krever engasjement og lyst til å bruke tid på planlegging og oppstart av et sånt tilbud. Er dette deg, ber vi deg ta kontakt med oss på kulturkontoret fortest mulig slik vi får overblikk over hvor mange hender vi har å jobbe videre med.

Avhengig av hvor mange trenere som melder seg, vil vi i samarbeid med idrettslagene avgjøre hvor tilbud kan starte opp.

Vi forventer det blir et populært tilbud og at vi trenger flere trenere.

Ta kontakt til Mette Haurum (kulturkonsulent) om du er interessert eller har spørsmål.

Mvh. Kulturkontoret

Sist endret: 11.09.2020