Du er her: Forside / Nyheter / Ordførerens tur

Ordførerens tur

Bli med ordfører Sigurd Stormo på rundtur på Støtt 24. juli.

Ordførerens tur avholdes i samarbeid med Salten friluftsråd hvert 4. år. Alle ordførerene i Salten inviterer til tur i sin kommune.

Ordfører Sigurd Stormo inviterer i år alle til å bli med på tur til Støtt, der vi går den vakre rundturen Tjyvdalen-Stavnes. Dette er en lett tur som passer for de fleste. Eva Andersen er med på turen og forteller om Støtt.

Før turen avsluttes og det blir konsert med Terje Nohr, avdukes den nye padletavlen som er laget for området rundt Støtt.

Program for dagen 24. juli

• Kl. 15.45: Rundtur fra kaia til Tjyvdalen-Stavnes. Retur til kaia der padletavle avdukes.
  • Kl. 18.30: Konsert med Terje Nohr på Støtt brygge (utendørs).

Se mer info nedenfor.  Ingen inngang.

Mat og drikke:
Støtt Brygge har lunsjservering til kl. 15.00. Bestill gjerne på forhånd.
Før konserten blir det mulighet for kjøp av enkel mat.
Middag - dette må bestilles på forhånd hos Støtt Brygge.

Reisemuligheter:
Til Støtt:

• Avgang Grønøy: NEX I kl. 13.35
  • Avgang Ørnes: NEX I kl. 13.50 eller Skarstind kl. 15.15

Fra Støtt:

• NEX 1 til Ørnes, Grønøy kl. 17.25 (hvis man ikke skal på konsert)
  • Ekstratur Støtt-Ørnes kl. 20.00. Påmelding til Servicetorget tlf. 75 71 00 00.
  • Skarstind Støtt-Ørnes kl. 22.35

Om Terje Nohr

Terje Nohr fra Bodø er kanskje mest kjent som gitarist for artister som Halvdan Sivertsen, Terje Nilsen, Lars og Ola Bremnes. Men Terje står også stødig på egne ben, og i 2019 kom hans nye album «Tvers igjenna» til gode mottakelser landet over. Albumet ble sluppet med en utsolgt konsert i store sal i Stormen Konserthus sammen med Lars Bremnes i desember 2019.

Terjes sanger har både de enkle poprefrengene som sitter tvert, samtidig som han tør å synge om det som er vanskelig. Låtene representerer ofte et lite stykke Nord-Norge utenfor skjønnmalingen, men med en egen kraft som vi mener når langt utover alle fylkesgrenser. Musikken kjennetegnes av gode melodier og treffsikre tekster på nordnorsk, i et musikalsk landskap mellom nordisk visesang, Beatles og Ry Cooder.

I juni kom hans foreløpig siste utgivelse, singlen «Rastlaus». Den er spilt inn i hjemmekarantene under koronapandemien sammen med musikervenner over hele landet som var i samme situasjon.

Sist endret: 05.10.2020