Du er her: Forside / Nyheter / Ordførerkamp

Deltar i ordførerkamp

Meløy kommune deltar i ordførerkamp under årets TV-aksjon.

Søndag 18. oktober er det klart for årets TV-aksjon «Et hav av muligheter».

De innsamlede midlene skal i år gå til WWF sitt arbeid for å bekjempe plast i havet. Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare dyrelivet med også menneskene. Med konkrete tiltak der problemene er størst, skal årets TV-aksjon ta plasten ved rota.

Grunnet koronasituasjonen skal bøssebærerne i år samle inn penger gjennom digitale bøsser. I ekte TV-aksjons ånd har ordfører Sigurd Stormo og varaordfører Mette Bjørnvik tatt utfordringen om å delta i en vennskapelig ordførerkamp, og har med det opprett en egen digital bøsse.

• Hvem klarer å samle inn mest?
  • Hvem får flest bidrag per innbygger?

På nettsiden https://www.spleis.no/ordførerkampen kan du følge med på hvor mye Sigurd og Mette klarer å samle inn, og også hvordan det går med alle andre ordførere sin innsamling.

Vi oppfordrer alle innbyggerne i Meløy til å gi sitt bidrag!
Alle bøssene er åpne fra mandag 5. oktober.

Her finner du den digitale bøssa til ordfører Sigurd Stormo og varaordfører Mette Bjørnvik.

Her finner du en oversikt over alle digitale bøsser i Meløy.

Sist endret: 05.10.2020