Du er her: Forside / Nyheter / Ørneshaugen Panorama

Ørneshaugen Panorama

Tidligere Ørneshaugen alders- og sykehjem er nå blitt til lyse og moderne leiligheter.

Tidlligere Ørneshaugen alders- og sykehjem er nå blitt omformet til Ørneshaugen panorama, et moderne leilighetsbygg med i alt 15 leiligheter. Som et samarbeidsprosjekt mellom Meløy kommune og Halsa boligbygg as, har utbygger fått en gunstig finansiering fra Husbanken, samtidig som kommunen får utviklet boliger for tilflyttere og andre som ikke ønsker å bygge eget hus.

-        Vi ser generelt et behov for nye moderne utleieboliger i Meløy, og da spesielt i kommunesenteret. Med denne avtalen kan vi tilby flotte boliger når vi rekrutterer, sier Kjell Holdal, samfunnsplanlegger ved Meløy kommune.

Attraktive leilligheter for både unge og eldre

Leilighetene med en størrelse fra rundt 50 til 100 m2, har høy standard og universell utforming. Målet er at leilighetsbygget skal romme både barnefamilier, unge og gamle slik at man skaper et godt og stabilt bomiljø.

To av de største leilighetene vil bli solgt i det ordinære markedet, mens de resterende leilighetene kommer til utleie. Med flott sørvendt utsikt mot havet og Spilderhesten, og med utgang fra alle leilighetene rett ut til et flott uteanlegg med lekeområder, vil leilighetene bli attraktive for alle aldersgrupper.

Boligutvikling en forutsetning for vekst

-        Vi ser at boligutvikling er forutsetning for å kunne skape vekst i kommunen, sier rådmann Adelheid B. Kristiansen. Skal vi klare å skape bolyst og blilyst må vi kunne tilby nye moderne boliger, både for mulige kjøpere, og for dem som bare ønsker å leie i første omgang.  Med den unike beliggenheten til Ørneshaugen Panorama ser vi at dette vil være et riktig løft for Meløy.

Leilighetene vil være innflyttingsklare fra mai 2020.

(Ill.: Halsa Boligbygg as).

Sist endret: 19.12.2019