Du er her: Forside / Nyheter / Påskejakt 2021

Påskejakt 2021

Påskejakt - en mulighet for å utforske turmulighetene i egen kommune i påska.

Klar for påskejakt? 26. mars slippes ut TellTur-konkurransen «Påskejakt» via Salten friluftsråd. Igjen i år er det lagt ut ca. 10 digitale turmål i hver av Salten-kommunene. For hver gang du registrerer et besøk med appen vil du få et lodd i konkurransen. Det er uavhengig av om du besøker nye poster eller besøker den samme posten flere ganger.

Det vil være 100 digitale turmål i hele Salten, men vi oppfordrer til kun besøk i egen kommune, evt. hyttekommune.

Hvordan bli med:

• Last ned appen norgeskart friluftliv (gratis) (Appstore/Google play)
  • Gå inn på telltur.no og lag en brukerprofil der.
  • Gå så inn på https://www.telltur.no/friluftsrad/salten og meld deg på konkurransen "Påskejakt 2021"
  • Finn de digitale stedene i din kommune (se under)
  • Vær oppmerksom på at det ikke er fysisk kode eller merke på alle stedene. Når du er innenfor 50m av målet vil du kunne "sjekke inn" på turmålet gjennom appen. Appen brukes for å navigere fram til posten.
  • Postene er åpne for registrering fra 26. mars til og med 5. april 2021.
  • Ta gjerne bilder på turen og tagg med #påskejakt

Premiering:

Premiepotten i år er 2 stk. gavekort på 1000 kr (valgfritt lokalt sted), turbok, kart og t-skjorter. Gavekortene trekkes blant alle besøkene som er gjort på postene i perioden fra og med 26. mars til og med 5. april 2021.

Få oversikt over turer du kan jakte på her

Ønsker alle en god påske.

Publisert: 25.03.2021