Du er her: Forside / Nyheter / Påskekonkurranse Salten friluftsråd

Påskekonkurranse

Påskejakt - en ny mulighet for å utforske turmulighetene i egen kommune i påska.

Tirsdag 7. april slippes en ny TellTur-konkurranse i Salten - Påskejakt. Det er lagt ut ca. 8 digitale turmål i hver av Salten-kommunene. For hver gang du registrerer et besøk med appen vil du få et lodd i konkurransen. Det er uavhengig av om du besøker nye poster eller besøker den samme posten flere ganger.

Vi oppforder uansett til kun besøk i egen kommune.

Hvordan bli med:

• Last ned appen norgeskart friluftliv (gratis) (Appstore/Google play)
  • Gå inn på telltur.no og lag en brukerprofil der.
  • Gå så inn på https://www.telltur.no/friluftsrad/salten og meld deg på konkurransen "Påskejakt"
  • Finn de digitale stedene i din kommune (se under)
  • Vær oppmerksom på at det ikke er fysisk kode eller merke på alle stedene. Når du er innenfor 50m av målet vil du kunne "sjekke inn" på turmålet gjennom appen. Appen brukes for å navigere fram til posten.
  • Postene er åpne for registrering fra 7. april til og med 15. april 2020.
  • Ta gjerne bilder på turen og tagg med #påskejakt og #saltenpåske2020

Premiering:

Vi premierer med 10 stk gavekort til en verdi av 1.000 kroner pr stykk på lokal butikk/resturant. Gavekortene trekkes blant alle besøkene som er gjort på postene i perioden fra og med 7. april til og med 15. april 2020.

Turer i Meløy som du kan jakte på.

Foto: Bjørn Godal

Sist endret: 07.04.2020