Du er her: Forside / Nyheter / Pendlerordning 2021

Pendlerbevis for 2021

Nå kan du søke om pendlerbevis for sesongen 2021

Nå kan du søke om pendlerbevis for ferjesambandene Fv. 17 Forøy – Ågskardet og Rute 18-435, Ørnes –Vassdalsvik - Meløysund for sesongen 2021. Søknadsfrist er satt til 1. august.

Som tidligere vil Meløy kommune behandle søknadene og utstede bevisene.

Kriterier og begrensninger

For å kunne benytte seg av pendlerordningen gjelder følgende kriterier og begrensninger:

• Søknadsskjema skal fylles ut og signeres av den som søker om pendlerbevis. Pendlerordningen gjelder for dem som har fått godkjent søknad.
  • Ordningen vil være gjeldende i perioden 01.05.2021 – 31.08.2021.
  • Ordningen skal gjelde alle avganger.
  • Ordningen gjelder kun på reiser til og fra arbeid, maks 1 tur/retur per dag og omhandler kun bruk av personbil inntil 6 meter.
  • Meløy kommune vil på vegne av Nordland fylkeskommune utstede pendlerbevis til godkjente pendlere. Dette er personlig og kan derfor ikke benyttes av andre personer. Ved forespørsel skal legitimasjon fremvises.
  • Trafikantene som inngår i ordningen skal, når de oppfyller kravene satt ovenfor, stille i egen oppmerket fil på fergeleiene. Trafikanten må møte opp senest 10 minutter før avgang. Ved andre reiser skal de reisende stille seg på ordinær oppstillingsplass.

Søknadsskjema Forøy - Ågskardet
Søknadsskjema Ørnes-Vassdalsvik-Meløysund