Du er her: Forside / Nyheter / Reguleringsplan ute på høring

Høring

Reguleringsplanen for gang- og sykkelvei langs Dalheimveien på Halsa er nå ute på høring.

Reguleringsplan for ny gang- og sykkelvei langs Dalheimveien på Halsa er ute på høring i perioden 3. desember til 28. januar 2022. Formålet med planarbeidet er å forbedre trafikksikkerheten for myke trafikanter.

Høringsdokumenter

Planbeskrivelse

Planbestemmelse

Plankart 1 av 2

Plankart 2 av 2

Øvrige høringsdokumenter finner du i kommunens planarkiv på internett, se http://webhotel3.gisline.no/Webplan_1837/ , planid 2020005.

Slik søker du fram de aktuelle dokumentene

Dokumentene finner du ved å skrive 2020005 i søkefeltet øverst til venstre,  og klikke på søk. Klikk deretter på tallet 2020005 i tabellen under overskriften Planid.

Ta kontakt med servicetorget til Meløy kommune på tlf. 75 71 00 00 hvis du ønsker å få plandokumentene tilsendt med post eller e-post.

Har du synspunkter på reguleringsplanen kan du sende dem skriftlig til Meløy kommune, Gammelveien 5, 8150 Ørnes eller til postmottak@meloy.kommune.no innen 28. januar 2022.

Planområdets beliggenhet og grense dalheimveien på Halsa

Publisert: 03.12.2021