Du er her: Forside / Nyheter / Resultater TV-aksjonen

Det ble i Meløy samlet inn totalt 292 400 kroner under årets TV-aksjon.

Årets TV-aksjon 2022 er «historie», og den lokale aksjonskomiteen ønsker å takke alle ti grendelag og øvrige aktører for den store velviljen til å opprette og dele  digitale bøsser. Det ble opprettet 17 digitale bøsser i Meløy i år.

Resultatet av aksjonen ble bra, og vi har konkludert med at vi kommer til å fortsette å samle inn penger til fremtidige TV-aksjoner på denne digitale måten i Meløy kommune.

Det ble samlet inn hele kr 147 542,- på de digitale bøssene, og totalt kr 292 400 fra Meløy kommune, som er litt mer enn i 2021, da resultatet ble kr 292 154. Det gjorde at vi havnet på 18. plass av 41 kommuner i Nordland fylke, og på landsbasis ble det det 189. plass av 357 kommuner.

Dersom dere ønsker å sjekke resultatet for de digitale bøssene, kan dere benytte dere av følgende link:

og for å se totalen i Meløy kommune:

Igjen – takk for innsatsen.

Publisert: 14.11.2022