Du er her: Forside / Nyheter / Revisjon av friluftskartlegging

Friluftskartlegging

Vi skal revidere gjeldende friluftskartlegging og ber om innspill.

Denne uka går det ut brev til barnehager, skoler, lag og foreninger med informasjon om at vi skal revidere gjeldende friluftskartlegging i Meløy. Vi ønsker innspill fra hver bygd på de viktigste og mest brukte friluftsområdene innen 28. februar 2020.

Kommunen gjennomførte i 2006 en friluftskartlegging i samarbeid med Salten friluftsråd. Formålet med friluftskartleggingen har vært å registrere de viktigste og mest brukte friluftsområdene, og å vektlegge disse etter opplevelsesverdi, tilgjengelighet og bruk.

Her kan du se kart over gjeldende friluftskartleggingen i Meløy. Velg funksjonen Kartlagsliste og hak av for Friluftsliv og Kartlagte friluftsområderZoom deg inn til aktuelt område og se beskrivelse.

Har du spørsmål om friluftskartleggingen i Meløy, ta kontakt med Hans Haraldsen, fagkonsulent skogbruk, telefon 75 71 00 00 eller epost hans.yngvar.haraldsen@meloy.kommune.no.

Foto: Anita Breivik

Sist endret: 28.01.2020