Du er her: Forside / Nyheter / Samlokalisering av kommunale helsetjenester i søndre Meløy

Samlokalisering av helsetjenester

Samlokalisering av helsetjenestene i søndre Meløy.

Fra uke 25 er de kommunale helsetjenestene i sør samlokalisert i nye lokaler midt i Halsa sentrum, i lokalene der postkontoret tidligere holdt til, og tirsdag 22. juni er det offisiell åpning.

Med samlokaliseringen får endelig ergo- og fysioterapitjenesten gode lokaler i sør for sine tjenester, med blant annet eget treningsrom.

Følgende tjenester vil ha et tilbud i bygget:

• Ergo- og fysioterapi tjenesten
  • Hverdagsrehabilitering
  • Privatpraktiserende fysioterapeut
  • Helsestasjon
  • Psykisk helse
  • Kreftsykepleier
  • Gode øyeblikk

-Med de nye lokalene kan gi et fullverdig tilbud til befolkningen i søndre Meløy, sier leder for ergo- og fysioterapitjenesten i Meløy kommune, Linda Elin Neverdal.

Med flere tjenester i samme bygg blir det gode muligheter for samarbeid, og det åpner seg nye muligheter for videre utvikling av tilbudet.

Fra høsten av håper ergo- og fysioterapitjenesten å ha på plass et tilbud om treningsgrupper i de nye lokalene. -Det er særlig viktig å ha et godt treningstilbud rettet mot eldre og uføre, og spesielt gjennom vinteren, sier Neverdal. -Her hos oss blir alt på et plan, lokalene ligger sentrumsnært og vil være lett tilgjengelig for alle, fortsetter hun.

De nye lokalene inneholder treningsrom, kontorer, toalett for besøkende, og venterom.  Alt er på et plan med tilrettelagt inngang på bakkenivå.

Publisert: 18.06.2021