Du er her: Forside / Nyheter / Scene Ung

Scene Ung

Scene Ung kurshelg 16. og 17. november

En kreativ kurshelg der du kan velge mellom låtskriverkurs med BENDIK, fotokurs med RONNY ØSTNES eller streetart/grafitti med gutta i RAMPESTREK.

Når: 16. og 17. november fra 10.00-15.00
Sted: Kulturfabrikken, Ørnes
Alder: fra 8. klasse til 18 år
Pris: 250 kroner som inkluderer kurs og lunsj begge dager
Påmelding: Servicetorget tlf. 75 71 00 00 eller mail postmottak@meloy.kommune.no innen 8. november

Om kursene:
BENDIK (Silje Halstensen)
har utgitt flere kritikerroste album og spilt hundrevis av konserter. Hennes formidlingsevne og fabelaktige band har vært med å gjøre hennes konserter til noe eget.
Nå skal hun lære ungdom i Meløy å skrive gode låter.

RAMPESTREK
ble startet i 2014 av Petter Bratland og Torgeir Riise. De har skapeglede, genuin interesse for design, grafitti, streetart og fargerike omgivelser.
I dette verkstedet får du lære om gatekunstens utvikling, og prøve å male både tradisjonell graffiti og sjablongkunst.

RONNY ØSTNES
Bli med på morsomme fotodager og lær å ta de gode bildene. Sammen med fotograf Ronny Østnes vil du bli inspirert til hvordan du kan bruke kamera til å lage historier. Vi benytter storskjerm og er innom temaer som musikkvideoer, filmer, reklame og selvfølgelig masse fotografi. Du er mye ute og fotograferer sammen med de andre deltakerne på jakt etter å løse artige oppgaver.

Kurset har ingen krav til spesielt fotoutstyr og du kan gjerne fotografere med mobiltelefon.
Ronny Østnes kommer fra Strømmen og er utdannet fotograf med mesterbrev i fotografi.

Arrangementet støttes av:

Sist endret: 18.10.2019