Du er her: Forside / Nyheter / Scene UNG

Scene UNG kurshelg er over for denne gang

Scene UNG ble en suksess

 

To dager med Scene UNG kurshelg er gjennomført og talentfulle ungdommer har fått videreutviklet seg innen låtskriving, DJ og dans!

Scene UNG er et årlig arrangement hvor ungdom inviteres til en spennende og aktiv helg sammen med profesjonelle instruktører.
20. og 21. februar holdt Bendik (Silje Halstensen) låtskrivers, Marvico (Marcus Stensland)  DJ-kurs og Synnøve S. Fallmyr hadde dansekurs i Hiphop. 19 ungdommer var fordelt på de tre ulike gruppene og Kulturfabrikken har vært fylt med herlig musikk i alle rom hele denne helgen. Kreativiteten og energien har vært på topp og vi håper at flere av ungdommene har blitt inspirert til å fortsette å holde på med låtskriving, DJ og dans i fremtiden.

Låtskrivergruppen har sammen med Bendik hatt to dager hvor de har fått hjelp til å lage egne låter, fått tips til forbedring og hvordan bygge opp låter. Silje har delt av sine personlige erfaringer som låtskriver og artist. Hun mente at samtlige ungdommer i låtskrivergruppen har godt potensiale for å bli gode låtskrivere – og én av deltakerne hadde til og med laget en skikkelig hit, mente hun! UKM neste!

Marvico holdt DJ-kurs og var meget imponert over den ene ungdommen som deltok. Det at vedkommende aldri hadde prøvd ett DJ-brett før overrasket Marvico. «Hun var rett og slett et naturtalent og må forsette med dette! Og ekstra kult er det jo når jenter er DJ’er!» sier Marvico. Kulturfabrikkens nye studio fungerte godt som sted å holde DJ-kurs – her er det mange muligheter!

Dansegruppa har sammen med Synnøve øvet inn en hel dans i ekte Hiphop-stil. Gruppa på ti stykker imponerte stort, hadde godt samspill og backet hverandre opp. Synnøve sa at det var tydelig at de hadde danset før, og de tok instruksjonene hennes veldig lett. Hun ser gjerne for seg å møte de samme ungdommene igjen og håper at de vil vurdere å melde seg på UKM, som trolig blir å finne sted i mai.

 

Vi gleder oss allerede til neste Scene UNG kurshelg!

 

 

 

 

 

Publisert: 24.02.2021

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?