Du er her: Forside / Nyheter / Sigrid Brennhaug og England Brooks i Fore kirke

Konsert i Fore kirke

England Brooks og Sigrid Brennhaug spiller i Fore kirke lørdag 22. juli.

Fore kirke lørdag 22. juli
Konsertstart kl. 19.00
Billettsalg på www.ebillett.no og i døra fra kl. 18.30.
Inngang kr. 250,-

England Brooks fra Bodø og Sigrid Brennhaug fra Hemnesberget har på hver sin kant gjort stor suksess, og lenge har de drømt om å gjøre en konsert sammen. Nå slår de til med en energifylt konsert i Fore kirke med jazz, soul og en god dose gospel.

En unik konsert du ikke vil gå glipp av! 

England Brooks:

England Brooks er født og oppvokst i Los Angeles, California og gjorde Bodø til sitt nye hjemsted og Norge til sitt hjemland tidlig på 2000‐tallet.

Med sin oppvekst i Los Angeles på 60- og 70-tallet lærte hun seg tidlig å få feeling for musikken gjennom soulfylte gudstjenester og konserter. Hun har med sin dype og sjelfulle stemme, begeistret fans og skapt mange spesielle konsertøyeblikk med sin evne til å formidle og kommunisere med publikum. I voksen alder har hun en lang og innholdsrik musikkarriere bak seg.

Sigrid Brennhaug:
Sigrid Brennhaug har i flere tiår vært ansett som en av landets flotteste vokalister og en av de mest kjente og respekterte musikere i det nordnorske jazzmiljøet. Hennes varme og inderlige stemme gir varige inntrykk på våre nordnorske sjeler. Hun er en mester i å fortelle historier vi kjenner oss igjen i, og behersker ulike musikalske genre med en unik innlevelse.

Med seg på laget har de topp musikere:
Roger Johansen - Trommer
Tor-Petter Aanes - Tangenter
Christo Stangness - Kontrabass
Finn Robert Olsen - gitar

Publisert: 20.07.2023

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?