Du er her: Forside / Nyheter / Slik bestiller du time for koronavaksinasjon

Slik bestiller du time for vaksinasjon

Har du registrert deg i vaksinasjonskø, og venter på å få time for vaksinasjon?

Meløy kommune benytter nå den digitale tjenesten Helseboka for å registrere timeavtaler for koronavaksinasjon. Alle som har registrert seg i Helseboka står i vaksinasjonskø.

Dette skjer etter at du har registrert deg i vaksinasjonskø:

1. Når det nærmer seg din plass i køen sender vi deg en SMS,  hvor vi ber deg om å gå inn i den digitale Helseboka for å bestille din time for koronavaksinasjon.

Det kan ta litt tid fra du registrerer deg i vaksinasjonskø til du mottar SMS fra oss. Det avhenger av hvilken aldersgruppe du er i, hvor langt vi er kommet i prioriteringsrekkefølgen for vaksinasjon, og hvor mange vaksinedoser vi til enhver tid har tilgjengelig.

2. I SMS meldingen du mottar fra oss ligger det en lenke til Helseboka. Klikk på denne lenken. Du blir da ført inn i den digitale Helseboka, hvor du får anledning til å velge ønsket dato og tidspunkt for vaksinering.

Merk deg at det er viktig at du går inn i Helseboka og bestiller din time så snart som mulig, og helst samme dag som du mottar SMS meldingen. Dette slik at du ikke mister din plass i køen.

3. Du vil motta en bekreftelse på din timebestilling på SMS. I SMS-meldingen får du beskjed om hvor du skal møte opp på selve vaksinasjonsdagen.

Skulle du få problemer med å bestille time, eller av andre grunner ikke kan bestille time digitalt, ber vi om at du tar kontakt med oss på koronavaksinasjonstelefonen på 911 87 521 for manuell timebestilling.

Prioriteringsrekkefølge for vaksinasjon

Meløy kommune følger den nasjonale prioriteringslista for koronavaksinasjon, og er per 15. april kommet til prioriteringsgruppe 4 (aldersgruppen 65-74 år, og  personer mellom 18-64 år med høy risiko for alvorlig covid-19 sykdom grunnet underliggende sykdom).

Her finner du prioriteringslista for koronavaksinasjon (folkehelseinstituttet.no)

Status for vaksinasjonsarbeidet i Meløy

Lurer du på hvor langt vi til enhver tid er kommet i vaksinasjonsarbeidet, kan du følge vår statusoppdatering på www.meloy.kommune.no. Vi publiserer en ny statusoppdatering hver fredag ettermiddag.

Velkommen til vaksinasjon.

Publisert: 16.04.2021