Du er her: Forside / Nyheter / Sluttseminar 3-4. desember

Velkommen til sluttseminar

Vi inviterer til åpent møte og sluttseminar for parallelloppdraget "Vi bygger kystbyen Ørnes sammen-for Meløy".

Åpent møte tirsdag 3. desember kl. 17.00-20.00
Sted: Kommunestyresalen, Meløy rådhus

I forbindelse med sluttseminaret for parallelloppdraget "Vi bygger kystbyen Ørnes sammen - for Meløy" inviterer vil til åpent møte tirsdag 3. desember. Her vil kompetanseteamene presentere sine løsninger og framtidsbilder for Ørnes og Meløy for de frammøtte. Møtet vil også bli streamet live på vårt kommuneTV.

Meløy skal være en attraktiv og god kommune å bo i. En vedtatt strategi for å komme dit er å styrke og utvikle kommunesenteret Ørnes.

Gjennom høsten har tre kompetanseteam gjennom metoden parallelloppdrag sett på hvordan kystbyen Ørnes kan utvikle seg både som lokalsamfunn, kommunesenter og regionsenter. Samtidig som teamene har sett på utvikling av kommunesenteret Ørnes, har det vært viktig å se på Ørnes i relasjon til de øvrige bygdene. Hvordan kan de ti bygdene arbeide sammen for å utvikle og styrke Meløy?

Teamene har arbeidet tett opp mot meløysamfunnet gjennom høsten med ulike medvirkningsarenaer både under oppstartseminaret i september og midtveisseminaret i oktober. Engasjementet har vært stort og et bredt spekter av innbyggene har deltatt i diskusjoner og dialog med teamene. Vi inviterer nå til sluttseminar hvor teamene endelig vil få presentere sine forslag til løsninger og framtidsbilder for Ørnes og Meløy.

Alle er hjertelig velkommen!

Les mer om prosjektet her

Se teamenes skisser for kystbyen Ørnes her:

DRMA

Juul/Frost

Haugen/Zohar/White

Følg møtet live på vårt kommuneTV.
Sendingen starter kl. 17.00.

Sist endret: 03.12.2019