Du er her: Forside / Nyheter / Spørreundersøkelse fv. 17 i Meløy

Spørreundersøkelse på fylkesvei 17 i Meløy.

Nordland fylkeskommune har nylig startet på utarbeidelsen av en bompengeproposisjon for fylkesvei 17 i Meløy kommune. Her planlegges det for opprusting av tre delstrekninger:

  • Spildra–Eidbukt (tunnel)
  • Neverdalen–Selstad (tunnel)
  • Glombergan–Setvikdalen (rassikring).

Det er nylig varslet planoppstart på de tre reguleringsplanene. Norconsult er fylkeskommunens rådgiver i arbeidet med bompengeproposisjonen.

Det er behov for mer informasjon og kunnskap om hvem som trafikkerer fylkesvei 17 i dag, og deres reisemønster og reisevaner. En av de nærmeste dagene vil det derfor bli gjennomført en spørreundersøkelse blant trafikanter på fylkesvei 17. Undersøkelsen blir gjennomført som veikantintervju. Det vil ta ca. 2 minutter å svare. Trafikanter som blir stoppet oppfordres til å svare velvillig på spørsmålene som blir stilt. Ved å oppgi telefonnummer er du med i trekningen av ett gavekort á 500 kroner til fem tilfeldige vinnere hos Sport 1 Dybvik i Ørnes. Alle opplysninger blir behandlet konfidensielt.

Nærmere informasjon fås ved å kontakte:

•  Runar Kyllingstad Kvalvik, Planleggingsleder Nordland fylkeskommune, på e-post: runkva@nfk.no eller telefonnummer 90052863

 

 

 

Publisert: 27.09.2023

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?