Du er her: Forside / Nyheter / Status for koronavaksinasjon uke 20

Status koronavaksinasjon uke 20

Dette er status for koronavaksinasjon i Meløy i uke 20.

Meløy mottok denne uken 240 doser av Comirnaty (Pfizer/BioNTech) vaksinen. I uke 21 vil Meløy kommune motta 324 doser av samme vaksine.

Antall vaksinerte i Meløy:

• Første dose: 1785
  • Andre dose: 878

I uke 20 ble følgende vaksinert

• Første og andre dose til personer i prioriteringsgruppe 4 og 5.

Planlagt vaksinering i uke 21

I uke 21 vil Meløy kommune motta 324 doser av Comirnaty vaksinen (Pfizer/BioNTech). Følgende vaksinering er planlagt:

• 310 doser går til andre dose til personer i prioriteringsgruppe 5
  • 14 doser går til første dose til personer i prioriteringsgruppe 5

Vaksinene vi mottar de kommende to ukene vil i hovedsak gå til andre dose.

Oversikt over prioriteringsgruppene finner du her.

Stor belastning på koronatelefonen

Grunnet stor belastning på koronatelefonen ber vi om at man ikke ringer for å spørre om når man kan få time for vaksinasjon. Alle som har registrert seg for vaksinasjon vil bli kontaktet på SMS når de kan gå inn i den digitale helseboka for å bestille time.

Husk å besvare vår SMS angående timebestilling

Vi ber om at alle som mottar SMS fra oss om at de nå kan bestille time, klikker på linken som ligger i meldingen og setter seg opp på ønsket tidspunkt for vaksinering. Dette bør gjøres straks meldingen er mottatt.

Du vil motta en bekreftelse på din timebestilling på SMS. I SMS meldingen får du beskjed om hvor og når du skal møte opp på selve vaksinasjonsdagen.

Skulle du få problemer med å bestille time, eller av andre grunner ikke kan bestille time digitalt, ber vi om at du tar kontakt med oss på koronavaksinasjonstelefonen på 911 87 521 for manuell timebestilling.

Vennligst oppretthold/ møt til avtalt time for vaksinering

For at vaksineringsarbeidet skal gå mest mulig effektivt ber vi om at alle som har registrert seg for vaksinering beholder, og møter til sin avtalte time for vaksinering. Dette for å unngå økt belastning på de som jobber i tjenesten, men også for å opprettholde tidsplanen for vaksineringsarbeidet.

Publisert: 21.05.2021