Du er her: Forside / Nyheter / Status for koronavaksinasjon uke 21

Status for koronavaksinasjon uke 21

Dette er status for koronavaksinasjonen i Meløy i uke 21.

Meløy mottok denne uken 324 doser av Comirnaty vaksinen (Pfizer/BioNTech). I uke 22 vil Meløy motta 480 doser av samme vaksine.

Antall vaksinerte i Meløy

• Første dose: 1801
  • Andre dose: 1186

I uke 21 ble følgende vaksinert

• Første og andre dose til prioriteringsgruppe 4 og 5.

Planlagt vaksinering i uke 22

Meløy kommune vil i uke 22 motta 480 doser av Comirnaty vaksinen (Pfizer/BioNTech).

• 227 doser går til første dose til personer i prioriteringsgruppe 5 og 6
  • 253 doser går til andre dose til personer i prioriteringsgruppe 4 og 5

I uke 23 forventer vi å motta 264 doser, der cirka 2/3 vil bli brukt til andre dose.

Oversikt over prioriteringsgruppene finner du her

Når kan du forvente å få din vaksine? (Folkehelseinstituttets vaksineringsscenario).

Stor belastning på koronatelefonen

Grunnet stor belastning på koronatelefonen ber vi om at man ikke ringer for å spørre om når man kan få time for vaksinasjon. Alle som har registrert seg for vaksinasjon vil bli kontaktet på SMS når de kan gå inn i den digitale helseboka for å bestille time.

Vi følger prioriteringsrekkefølgen gitt av nasjonale helsemyndigheter.
Meløy kommune vil i uke 22 begynne å vaksinere prioriteringsgruppe 6.

Husk å besvare vår SMS angående timebestilling

Vi ber om at alle som mottar SMS fra oss om at de nå kan bestille time, klikker på linken som ligger i meldingen og setter seg opp på ønsket tidspunkt for vaksinering. Dette bør gjøres straks meldingen er mottatt.

Du vil motta en bekreftelse på din timebestilling på SMS. I SMS meldingen får du beskjed om hvor og når du skal møte opp på selve vaksinasjonsdagen.

Skulle du få problemer med å bestille time, eller av andre grunner ikke kan bestille time digitalt, ber vi om at du tar kontakt med oss på koronavaksinasjonstelefonen på 911 87 521 for manuell timebestilling.

Publisert: 28.05.2021