Du er her: Forside / Nyheter / Status for koronavaksinasjon uke 23

Status for koronavaksinasjon i uke 23

Dette er status for koronavaksinasjon i Meløy i uke 23.

Meløy mottok denne uken 264 doser av Comirnaty vaksinen (Pfizer(BioNTech). I uke 24 vil Meløy kommune motta 252 doser av samme vaksine.

Antall vaksinerte i Meløy

• Første dose 2 126
  • Andre dose 1 605

I uke 23 ble det gjennomført videre vaksinering av prioriteringsgruppe 5, 6 og 7.

Planlagt vaksinering i uke 24

Meløy kommune vil i uke 24 motta 252 doser av Comirnaty vaksinen. Dosene vil gå til videre vaksinering av prioriteringsgruppe 5, 6 og 7.

• 134 doser går til første dose
  • 118 doser går til andre dose

I uke 25 vil Meløy kommune motta 252 doser. Man vil da kunne begynne å vaksinere prioriteringsgruppe 8, i tillegg til videre vaksinering av prioriteringsgruppe 7.

Foreløpige estimat  fra vaksinasjonsteamet i Meløy kommune viser at alle i prioriteringsgruppe 8 kan forvente få tilbud om vaksinering i løpet av perioden uke 25 til og med uke 27.

Vi ber alle merke seg at dette er foreløpige estimat, beregnet ut fra hvor mange doser Meløy kommune forventer å motta de neste ukene.

Oversikt over prioriteringsgruppene finner du her

Husk å besvare vår SMS angående timebestilling

Vi ber om at alle som mottar SMS fra oss om at de nå kan bestille time, klikker på linken som ligger i meldingen og setter seg opp på ønsket tidspunkt for vaksinering. Dette bør gjøres straks meldingen er mottatt.

Du vil motta en bekreftelse på din timebestilling på SMS. I SMS meldingen får du beskjed om hvor og når du skal møte opp på selve vaksinasjonsdagen.

Skulle du få problemer med å bestille time, eller av andre grunner ikke kan bestille time digitalt, ber vi om at du tar kontakt med oss på koronavaksinasjonstelefonen på 911 87 521 for manuell timebestilling.

Vennligst møt til oppsatt time for vaksinering

Vi anmoder sterkt om at alle møter opp til avtalt time for vaksinering.  Dersom du ikke møter opp til avtalt time er det uvisst når du igjen kan få tilbud om vaksinering.

Koronasertifikat

Koronasertifikatet skal bidra til en gjenåpning av samfunnet. Koronasertifikatet viser en oversikt over din vaksinestatus, og status for siste koronatest. Vi ber om at alle sjekker helseopplysningene i koronasertifikatet i god tid før man skal ut å reise. Dersom status ikke stemmer ber om at du tar kontakt med oss på koronavaksinasjonstelefonen 911 87 521. Dette er viktig for å få riktig vaksinasjonsbevis.

Her leser du mer om koronasertifikatet

Her kan du sjekke helseopplysningene i ditt koronasertifikat.

Publisert: 11.06.2021