Du er her: Forside / Nyheter / Status for koronavaksinering uke 9

Status koronavaksinering uke 9

Dette er status for koronavaksineringen i Meløy i uke 9.

Meløy mottok denne uken 97 doser av Comirnaty vaksinen og 100 doser av AstraZeneca vaksinen.

Antall vaksinerte i Meløy:

• Første dose: 589
  • Andre dose: 322

I uke 10 vil Meløy kommune motta 96 doser av Comirnaty vaksinen, og 100 doser av AstraZeneca vaksinen.

Vaksinering i uke 9

• Andre dose til eldre over 75 år i nordre og søndre Meløy.
  • Første dose til de eldste på Ågskardet, og til prioritert helsepersonell under 65 år uten underliggende sykdommer.

Planlagt vaksinering i uke 10

• Andre dose til eldre over 75 år i nordre og søndre Meløy
  • Første dose til gruppene:
    • eldre over 75 år
    • eldre over 85 år
    • Prioriteringsgruppe 5 (alder 55-64 år med underliggende sykdommer/ tilstander)
    • Prioritert helsepersonell

Planlagt vaksinering i uke 11

I uke 11 vil Meløy kommune motta 72 doser av Comirnaty vaksinen. Man begynner da vaksineringen av de eldste på Bolga og Meløy, og fortsette arbeidet med å vaksinere gruppen over 75 år i nordre og søndre Meløy.

Alle på Bolga og Meløy vil bli kontaktet per telefon for timeavtale.

Husk å registrere deg i vaksinasjonskø

Nå kan du registrere deg for koronavaksine i Meløy. Dette gjør du på Meløy kommune sine nettsider.

Alle i alderen 18-74 år som ønsker vaksine, må registrere seg i vaksinasjonskø. Dette gjelder også dem som tidligere har registrert seg via koronavaksinasjonstelefon eller helsestasjon.

Registreringen skjer digitalt og er samtidig et system for timebestilling. Tidspunktet du registrerer deg på, har ingenting å si for når du blir vaksinert. Vi følger prioriteringsrekkefølgen gitt av nasjonale myndigheter. Velkommen til vaksinasjon.

Her finner du mer informasjon om hvordan du registrerer deg for koronavaksine

Publisert: 05.03.2021