Du er her: Forside / Nyheter / Status koronavakinasjon uke 32

Status koronavaksinering uke 32

Dette er status for koronavaksinasjon i Meløy uke 32.

I uke 32 mottok Meløy kommune 312 doser av Comirnaty vaksinen (Pfizer/BioNTech). I uke 33 vil Meløy motta 270 doser av samme vaksine.

Antall vaksinerte

• Første dose 4 134
  • Andre dose 2 583

I uke 32 fikk 118 personer sin første dose, og 158 personer sin andre dose. Det ble denne uken en rest på totalt 150 doser, da det var vanskeligheter med å rekruttere nok nok innbyggere til vaksinasjon. Dette til tross for at dose 2 ble satt tidligere enn 12 ukers intervall for enkelte.

Planlagt vaksinering for uke 33

I uke 33 vil Meløy kommune motta 270 vaksinedoser. Foreløpig er 234 personer satt opp til vaksinasjon, noe som vil gi en rest på 36 doser denne uken.

Planlagt vaksinering for uke 34

I uke 34 er Meløy kommune tildelt 348 doser av Comirnaty vaksinen (Pfizer/BioNTech), og 900 doser av Spikevax vaksinen (Moderna).

Framskynding av dose 2

For å nå ut med flest mulig av vaksinedosene har vaksinasjonsteamet kontaktet ansatte i skoler og barnehager med tilbud om å framskynde dose 2 med kortere intervall enn 12 uker.

Øvrige innbyggere som ønsker å framskynde sin dose 2 kan ta kontakt på koronavaksinasjonstelefonen på 911 87 521.

Merk at det skal minimum være et intervall på 3 uker mellom dose 1 og dose 2.

Husk å besvare vår SMS angående timebestilling

Vi ber om at alle som har mottatt tilbud om vaksine i uke 32 via SMS, klikker på lenken som ligger i meldingen og setter seg opp på ønsket tidspunkt for vaksinering straks meldingen er mottatt.

Du vil motta en bekreftelse på din timebestilling på SMS. I SMS meldingen får du beskjed om hvor og når du skal møte opp på selve vaksinasjonsdagen.

Skulle du få problemer med å bestille time, eller av andre grunner ikke kan bestille time digitalt, ber vi om at du tar kontakt med oss på koronavaksinasjonstelefonen på 911 87 521 for manuell timebestilling.

Vennligst møt til oppsatt time for vaksinering

Vi anmoder sterkt om at alle møter opp til avtalt time for vaksinering. Dersom du ikke møter opp til avtalt time er det uvisst når du igjen kan få tilbud om vaksinering.

Koronasertifikat

Koronasertifikatet skal bidra til en gjenåpning av samfunnet. Koronasertifikatet viser en oversikt over din vaksinestatus, og status for siste koronatest. Vi ber om at alle sjekker helseopplysningene i koronasertifikatet i god tid før man skal ut å reise. Dersom status ikke stemmer ber om at du tar kontakt med oss på koronavaksinasjonstelefonen 911 87 521. Dette er viktig for å få riktig vaksinasjonsbevis.

Les mer om koronasertifikatet her.

Publisert: 15.08.2021