Du er her: Forside / Nyheter / Status koronavaksinasjon uke 17

Status koronavaksinering uke 17

Dette er status for koronavaksineringen i Meløy i uke 17.

Meløy kommune mottok denne uken 240 doser av Comirnaty (Pfeizer/BioNTech) vaksinen. I uke 18 vil Meløy kommune motta 204 doser av samme vaksine.

Antall vaksinerte i Meløy:

• Første dose: 1 579
  • Andre dose: 508

I uke 17 ble følgende vaksinert:

• Første dose til aldersgruppen 65-74 år
  • Første og andre dose til et mindre antall helsepersonell
  • Andre dose til de eldste på Bolga og Meløy

Denne uka ble det gjennomført massevaksinasjon ved gamle Ørnes sykehjem der hele 168 doser ble satt.

Planlagt vaksinering i uke 18:

I uke 18 vil Meløy kommune motta 204 doser av Comirnaty (Pfizer/BioNTech) vaksinen. Følgende vaksinering er planlagt:

• Andre dose til personer i prioriteringsgruppe 4
    (personer i aldersgruppen 65-74, og personer i aldersgruppen 18-64 år med underliggende sykdommer/tilstander som gir høy risiko for alvorlig forløp ved Covid-19 sykdom)

• Første dose til personer i prioriteringsgruppe 5
    (personer i aldersgruppen 55-64 år med underliggende sykdommer/tilstander som gir høy risiko for alvorlig forløp ved Covid-19 sykdom)

Det vil bli gjennomført massevaksinering ved gamle Ørnes sykehjem og Halsa samfunnshus.

Husk å besvare vår SMS angående timebestilling

Vi ber om at alle som mottar SMS fra oss om at de nå kan bestille time, klikker på linken som ligger i meldingen og setter seg opp på ønsket tidspunkt for vaksinering. Dette bør gjøres straks meldingen er mottatt.

Du vil motta en bekreftelse på din timebestilling på SMS. I SMS meldingen får du beskjed om hvor og når du skal møte opp på selve vaksinasjonsdagen.

Skulle du få problemer med å bestille time, eller av andre grunner ikke kan bestille time digitalt, ber vi om at du tar kontakt med oss på koronavaksinasjonstelefonen på 911 87 521 for manuell timebestilling.

Publisert: 30.04.2021