Du er her: Forside / Nyheter / Status koronavaksinasjon uke 19

Status koronavaksinasjon uke 19

Dette er status for koronavaksinasjonen i Meløy i uke 19

Meløy mottok denne uken 138 doser av Comirnaty (Pfizer/BioNTech) vaksinen. I uke 20 vil Meløy kommune motta 240 doser av samme vaksine.

Antall vaksinerte i Meløy

• Første dose 1 755
  • Andre dose 669

I uke 19 ble følgende vaksinert

• Første og andre dose til personer i prioriteringsgruppe 4 (aldersgruppen 65-74 år, og personer i aldersgruppen 18-64 år med sykdommer/ tilstander som gir høy risiko for alvorlig forløp ved Covid-19 sykdom).
  • Første dose til personer i prioriteringsgruppe 5 (personer i aldersgruppen 55-64 år med underliggende sykdommer/ tilstander).

Det ble gjennomført massevaksinasjon ved gamle Ørnes sykehjem og ved Halsa Helsestasjon.

Planlagt vaksinering i uke 20

I uke 20 vil Meløy kommune motta 240 doser av Comirnaty vaksinen. Følgende vaksinering er planlagt:

• Andre dose til personer som tidligere i vinter fikk Astra Zeneca vaksinen
  • Andre dose til personer i prioriteringsgruppe 4

Vaksinene vi mottar de kommende tre ukene vil hovedsakelig gå til andre dose.

Oversikt over prioriteringsgruppene finner du her

Husk å besvare vår SMS angående timebestilling

Vi ber om at alle som mottar SMS fra oss om at de nå kan bestille time, klikker på linken som ligger i meldingen og setter seg opp på ønsket tidspunkt for vaksinering. Dette bør gjøres straks meldingen er mottatt.

Du vil motta en bekreftelse på din timebestilling på SMS. I SMS meldingen får du beskjed om hvor og når du skal møte opp på selve vaksinasjonsdagen.

Skulle du få problemer med å bestille time, eller av andre grunner ikke kan bestille time digitalt, ber vi om at du tar kontakt med oss på koronavaksinasjonstelefonen på 911 87 521 for manuell timebestilling.

Publisert: 14.05.2021