Du er her: Forside / Nyheter / Status koronavaksinasjon

Status koronavaksinering uke 4

Meløy kommune mottar denne uken 72 doser av koronavaksinen.

Dosene går til eldre over 85 år rekruttert gjennom hjemmetjenesten i Glomfjord og Ørnes, samt til dose to for beboerne på Ørnes sykehjem. 20% av dosene vil gå til helsepersonell. Dette i henhold til anbefalinger fra helsemyndighetene.

-I uke 5 forventer vi å få 60 doser, sier kommuneoverlege Berit Aarnes Jørstad. Da vil beboerne på Vall sykehjem få sin dose to, samtidig som man begynner vaksineringen av eldre over 85 år rekruttert gjennom hjemmetjenesten i sør.

Så langt i januar har Meløy kommune mottatt 172 doser, og det er forventet at kommunen vil motta tilsvarende mengde også i februar.

-Vaksineringsarbeidet i Meløy går sakte, men sikkert framover, sier kommuneoverlege Jørstad. -Det er fremdeles en del usikkerhet rundt hvor mange doser vi får, og når vi får dem. Av den grunn er det vanskelig å anslå vaksineringstempoet videre framover.

I uke 2 sendte Meløy kommune ut brev til alle innbyggere på 65 år og over med tilbud om koronavaksinering. -Dersom noen ikke har mottatt brevet ber jeg om at de kontakter Servicetorget ved Meløy rådhus på telefon 75 71 00 00, sier Jørstad.

På Servicetorget får man også egenerklæringsskjemaet, som alle må ta med på selve vaksineringsdagen, ferdig utfylt. Skjemaet ligger også på legekontorene.

Brev til innbyggere 65 år og over i Meløy kommune – tilbud om vaksinering mot covid-19

Egenerklæringsskjema

Publisert: 26.01.2021