Du er her: Forside / Nyheter / Status koronavaksinering i uke 18

Status koronavaksinering uke 18

Dette er status for koronavaksineringen i Meløy i uke 18.

Meløy kommune mottok denne uken 204 doser av Comirnaty (Pfizer/BioNTech) vaksinen. I uke 19 vil Meløy kommune motta 138 doser av samme vaksine, og i uke 20 er det forventet at vi mottar 240 doser.

Antall vaksinerte i Meløy

• Første dose: 1 694
  • Andre dose: 597

I uke 18 ble følgende vaksinert:

• Første og andre dose til prioriteringsgruppe 4 (aldersgruppen 65-74 år, og personer i aldersgruppen 18-64 år med underliggende sykdommer/ tilstander som gir høy risiko for alvorlig forløp ved Covid-19 sykdom)

Det ble gjennomført massevaksinasjon ved gamle Ørnes sykehjem og ved Halsa Helsestasjon.

Planlagt vaksinering i uke 19

I uke 19 vil Meløy kommune motta 138 doser av Comirnaty (Pfizer/BioNTech) vaksinen. Følgende vaksinering er planlagt:

• Først og andre dose til personer i prioriteringsgruppe 4
  • Første dose til personer i prioriteringsgruppe 5

Det er planlagt massevaksinering ved gamle Ørnes sykehjem og ved Halsa Helsestasjon.

I uke 20 vil Meløy kommune motta 240 doser Comirnaty (Pfizer/BioNtech) vaksinen. Da får personer som tidligere i vinter fikk AstraZeneca vaksinen, sin andre dose av Comirnaty vaksinen. Man vil også fortsette arbeidet med å vaksinere personer i prioriteringsgruppe 4 og 5.

Husk å besvare vår SMS angående timebestilling

Vi ber om at alle som mottar SMS fra oss om at de nå kan bestille time, klikker på linken som ligger i meldingen og setter seg opp på ønsket tidspunkt for vaksinering. Dette bør gjøres straks meldingen er mottatt.

Du vil motta en bekreftelse på din timebestilling på SMS. I SMS meldingen får du beskjed om hvor og når du skal møte opp på selve vaksinasjonsdagen.

Skulle du få problemer med å bestille time, eller av andre grunner ikke kan bestille time digitalt, ber vi om at du tar kontakt med oss på koronavaksinasjonstelefonen på 911 87 521 for manuell timebestilling.

Publisert: 07.05.2021