Du er her: Forside / Nyheter / Status koronavaksinering uke 16

Status koronavaksinering uke 16

Dette er status for koronavaksineringen i Meløy i uke 16.

Meløy mottok denne uke 204 doser av Comirnaty (Pfizer/BioNTech) vaksinen. I uke 17 vil Meløy kommune motta 240 doser av samme vaksine. I uke 18 forventer Meløy kommune å motta 204 doser.

Antall vaksinerte i Meløy:

• Første dose: 1 410
  • Andre dose: 437

I uke 16 ble følgende vaksinert:

• Første dose til personer født 1954 eller tidligere
  • Et mindre antall helsepersonell fikk sin første vaksinedose

Planlagt vaksinering i uke 17:

I uke 17 vil Meløy motta 240 doser av Comirnaty (Pfizer/BioNTech) vaksinen. Følgende vaksinering er planlagt:

• Andre dose til de eldste på Bolga og Meløy
  • Videre vaksinering av innbyggere i prioriteringsgruppe 4 (alder 65-74 år, og personer mellom 18-64 år med høy risiko for alvorlig forløp ved Covid-19 sykdom grunnet underliggende sykdom).

Et vaksinasjonsteam og lege reiser ut til Bolga og Meløy for å foreta vaksinering. I tillegg blir det massevaksinering ved Ørnes gamle sykehjem.

Husk å besvare vår SMS angående timebestilling

Vi ber om at alle som mottar SMS fra oss om at de nå kan bestille time, klikker på linken som ligger i meldingen og setter seg opp på ønsket tidspunkt for vaksinering. Dette bør gjøres straks meldingen er mottatt.

Du vil motta en bekreftelse på din timebestilling på SMS. I SMS meldingen får du beskjed om hvor og når du skal møte opp på selve vaksinasjonsdagen.

Skulle du få problemer med å bestille time, eller av andre grunner ikke kan bestille time digitalt, ber vi om at du tar kontakt med oss på koronavaksinasjonstelefonen på 911 87 521 for manuell timebestilling.

Publisert: 23.04.2021